söndag 22 mars 2009

Hundträning som bara den

Idag har vi varit och kört ett träningspass med yambi och Mejja i Ridhuset, vi tränade på explosiviteten i inkallning , backning, sen lite var för sig träning, Jag och yambi busade på och körde lite konster mest för att hålla hans motivation uppe, Darling körde grunden, sitt, ligg, stå med Mejja.
Sen sist men inte minst blev d platsliggning, båda skötte sig helt ypperligt =)
Nu har vi även klickat in yambi och mejja, har äevn börjat med target stickan, dom fattade på en gång precis vad dom skulle göra =) ...det är så himla roligt att se när d ger resultat d man tränar på och speciellt när man har en så underbar Pojkvän som tycker d är minst lika roligt att träna.
Ska anmäla Yambi på en mini utställning på långfredagen, så under kommande vecka ska jag introducera Darling på utställningsbiten, eftersom jag själv inte får springa....

I Lördags var vi på underbart söta Alicias dop, det var otroligt fint med roligt sällskap och gott fika! =) Kom underfull med att det är ganska fin sermoni, kom på mig själv med att nästan börja fälla nån tår under låten Tryggare kan ingen vara! .... tänk vad man glömmer fort!
William och Liam höll då på att riva stället, dom har inte setts på en månad och vi märkte ganska fort att d märktes, dom var överallt och ingenstans. Precis innnan allt skulle börja , och dom flesta hade hunnit sätta sig , så hörs d ett väldiogt plinkande från pianot, då var det busungarna som hade hunnit dit och satt och spelade glatt!! som vi fick skratta.....

Natten mot Söndag var lite jobbig av diverse anledningar, vi somnade nog inte förrän vid halv fem =( .... Men idag på morgonen fick vi pusta ut efter mycke oroliga tankar hit och dit. Det var en sten som föll från våra hjärtan!

Vi tänker även på er, Macke och Lisa med familj, och hoppas att allt ska gå bra!

kram på er!

Inga kommentarer: