onsdag 22 oktober 2008

trött trött trött

så har min första del av veckan varit och lär nog fortsätta så också, Ska ringa till "the unit" imorrn och få lite råd och tips, Känner att jag behöver det, många beslut ska fattas och tas. Jobbiga saker men det kanske blir bra i längden. Som det känns nu är det nog kanske det bästa jag kan göra. Känner att det håller på att glida mig ur händerna lite. Bättre att erkänna det nu innan det helt går åt skogen.

Jaja iaf så har jag precis kommit hem från träningen, hunnit med en kort prommis på grisan med vovvarna. Har insett att jag behöver träna lydnad lydnad och åter lydnad. Det är som att gå med två hormonstinna ungtuppar den ena har ju rätta åldern för att leka tuff men den andra han är ju gubbe , hela 7 år och tror fortfarande att han är den tuffaste.
Jaja det ska vi nog råda bot på!
Och nu jädrans ska det tillverkas snitslar, har fått en hel kasse med snitselband av min farfar så nu är det bara klädnyporna som fattas =)
På fredag ska vi nog börja med tapetseringen om vi orkar och hinner, är sugen på att börja med fondväggen i vardagsrummet ikväll, den är ju inte så svår =)

Nu ska jag gå och städa och sen ska jag fara och våldgästa Sabina, Sara skulle komma från byn idag också så det blir kul =)
Tack för pratsstunds kvällarna Sabina =) som sagt vi behöver nog det båda två!!

Idag körde vi lite boxning, jag döpte mitsarna till .... och .... och sen slog jag...hehe

kram på er!

Inga kommentarer: